Wat zijn de verschillende betekenissen van de autorisatiemodi op de RFID-tags?

  • Er zijn 3 modi:
    -LOCAL
    -NETWERK
    -ROAMING

  1. LOKAAL

    1. Het toevoegen van een lokale RFID-tag betekent dat deze 'klant' alleen toegang heeft tot de geselecteerde oplaadlocaties. Dit is ook handig als je een publieke laadpas wilt whitelabelen op je eigen lokale lader. Laadsessies met de lokale autorisatiemodus worden aan het einde van de maand niet opgeladen! Deze zijn bedoeld voor lokaal gebruik en worden niet in rekening gebracht.

  2. NETWERK

    1. De 'klant' die netwerk heeft geselecteerd heeft toegang tot het hele Wattify netwerk om op te laden, ook op andere oplaadpunten die niet tot het bedrijf behoren waar de gebruiker deel van uitmaakt. Natuurlijk worden deze sessies aan het eind van de maand in rekening gebracht, omdat je misschien samen met een wildvreemde oplaadt die betaald moet worden voor zijn elektriciteit. De prijs is altijd de prijs die is ingesteld door de eigenaar van de laadsite, merk op dat de prijs compleet anders kan zijn dan de prijs die je op je eigen laadsite hebt ingesteld.

  3. ROAMING

    1. Deze modus zou eigenlijk niet gebruikt moeten worden, het is het tegenovergestelde van whitelisting, wat betekent dat we zeker op zoek zullen gaan naar een roaming partner om dit ook op te laden, wat hoe dan ook zal resulteren in een hogere oplaadprijs omdat de eMSP hier de tussenpersoon zal zijn.

Heb je geen antwoord gevonden?

Ons team is slechts een e-mail van je verwijderd en staat klaar om je vragen te beantwoorden

  • Wattify BV
    BE0777.610.990
    Kriephoekstraat 25
    9230 Wetteren, Belgiƫ
  • Volg ons