Hoe stel ik een technisch contact in die verwittigd wordt als mijn lader geen contact meer heeft met het Wattify CPO platform?

Elk laadstation heeft zijn eigen manier om te verbinden met het internet en dus met het CPO platform Wattify. Dit kan via WiFi, 4G, of bekabeld internet gaan. In de meeste gevallen dat een laadpunt het niet zou doen is de oorzaak te vinden aan de connectiviteit. Wattify kan een bepaald e-mailadres van de installateur of een technisch persoon verwittigen vanaf er minstens 1 laadpunt geen connectie meer zou maken.

Zo hoeft u zeker niet onnodig met Wattify contact op te nemen maar weet u meteen dat het probleem aan de connectiviteit van (het)(de) laadpunt(en) ligt.

De instelling hiervan gebeurt op niveau van de klant. Dat wil zeggen dat indien deze klant meerdere laadsites zou hebben alle laadsites meteen gemonitored worden.

Klik in het portal op de gewenste klant en dan op het potloodje om de klantgegevens bij te werken. Vul een emailadres in bij Technical Contact Email.

Vanaf een laadstation een heartbeat zou hebben van minstens één uur oud, zal er een e-mail vertrekken naar het technisch contact.

Dit zal zich herhalen na 2,4,8,16,32... uren tot het laadpunt terug connecteert met het wattify platform. Indien het over een tijdelijk issue gaat van minder dan een uur krijgt deze persoon uiteraard geen mail.

Heb je geen antwoord gevonden?

Ons team is slechts een e-mail van je verwijderd en staat klaar om je vragen te beantwoorden

  • Wattify BV
    BE0777.610.990
    Kriephoekstraat 25
    9230 Wetteren, België
  • Volg ons