Hoe gebruik ik de leermodus op mijn laadstation?

Learning Mode is een functie die in laadstations is geïntegreerd om het gebruiksgemak en de veiligheid te verbeteren. Wanneer deze geactiveerd is, registreert en bewaart het laadstation de unieke identificaties van RFID-kaarten die het volgende uur worden aangeboden. De auto begint NIET met opladen nadat een RFID-kaart is gepresenteerd, dus het is mogelijk om meerdere RFID-kaarten na elkaar te presenteren. Deze identifiers worden dan opgeslagen als whitelisted laadkaarten die specifiek zijn voor die installatie. Je vindt ze met een willekeurige naam in het laadkaartmenu, waar je ze kunt wijzigen en een meer betekenisvolle naam kunt geven.

Hoe werkt de leermodus?

  1. Activering: Gebruikers of beheerders kunnen de Leermodus activeren door de laadpaal te bewerken onder "infra -> laadpaal".

  2. Gegevens vastleggen: Eenmaal geactiveerd begint het laadstation met het vastleggen van de unieke identifiers (UID's) van RFID-kaarten die worden aangeboden gedurende een periode van maximaal 1 uur. BELANGRIJK: een auto moet aangesloten zijn op de lader om dit te laten werken!

  3. Opslag en verwerking: De vastgelegde UID's worden veilig opgeslagen in de eigenaar van het laadstation.

  4. Whitelist genereren: De verzamelde UID's worden verwerkt om een witte lijst te maken van geautoriseerde laadpassen voor die specifieke installatie.

  5. Als je de leermodus wilt stoppen, schakel deze dan uit nadat je al je RFID's hebt uitgelezen, hoewel dit automatisch stopt na 1 uur activiteit.

Heb je geen antwoord gevonden?

Ons team is slechts een e-mail van je verwijderd en staat klaar om je vragen te beantwoorden

  • Wattify BV
    BE0777.610.990
    Kriephoekstraat 25
    9230 Wetteren, België
  • Volg ons